VORES PARTNERE

Som markedsleder inden for interaktive kundeløsninger er partnerskab vigtigt i alt, hvad vi gør. På en engageret måde ved vi, hvordan vi konverterer viden og erfaring til innovative løsninger for vores kunder. Vi hjælper proaktivt hinanden med at nå vores mål, fordi din succes er vores succes. Læs mere information om vores partnere herunder.

DIN FREMTIDIGE PARTNER

Hver dag har Skan Retail travlt med at skabe nye og innovative løsninger til sine kunder. I jagten efter nye udfordringer, henter vi bevidst projekter, der er relevante i nu’et. Vi foretrækker at være aktive i markedet. Fordi det at tænke sammen med, og gøre forretninger med, vores kunder og partnere nøjagtigt er grunden til, at vi kan fortsætte med at forbedre os. At en partner er lige så involveret som vi, gør det muligt at opbygge et langvarigt forhold. Innovere og fejre succes sammen, det er, hvad Skan Retail handler om.

For at følge med i markedsudviklingen, leder vi konstant efter mulige partnere, der har innovation og iværksætteri som kerneværdier. Genkender du dig selv i dette? Så skulle vi bestemt udveksle nogle ideer.


Fortæl mig mere under et møde. VORES PARTNERE
DIGIRECEPTIE

Vil du gerne give dine besøgende en professionel modtagelse på dit kontor? DigiReceptions alsidige software og Skan Retail’s fleksible hardware gør det muligt..

Mere informationEIJSINK

Eijsink (NL) er én udbyder af komplette løsninger, når det kommer til at optimere og lette forretningsprocesser. Fra betalingssystemer, og bar- & køkkenstyring, til personaleplanlægning og webshops inklusiv et betalingslink. Sammen med Pan Oston danner Eijsink forbindelsesleddet mellem iværksætteren, dennes kunder og leverandører.

Mere informationGONDELLA

Som et internationalt selskab, der er specialiseret i butiksindretning, er Gondella den officielle forhandler af Pan Oston, i Belgien og Luxembourg.

Mere informationSTEGTECH

I samarbejde med StegTech stiller vi vores kvalitetsløsninger til checkout, selvbetjening og interaktive kiosk, til rådighed i Sydafrika. Som officiel licensindehaver arbejder vi tæt sammen om lokalt at producere og levere det afrikanske marked.

Mere information

 

Bliv partner

Ønsker du mere information om vores partnere eller selv at blive en partner? Kontakt os ved at udfylde denne formular
 
SEND